Federația Patronatelor din Industria Ospitalității din România (FPIOR) – 8.11.2022

FPIOR lansează un ghid cu sfaturi pentru un consum energetic mai eficient, adresat jucătorilor din industria ospitalității

Un studiu realizat în SUA arată că restaurantele folosesc de 3 ori mai mult curent per metru pătrat ca orice altă entitate comercială. De asemenea, același studiu menționa că din totalul costurilor operaționale, costurile cu energia electrică ajung până la 5% din total.

Toate datele arată deci că pentru restaurante, această iarnă ce va veni, cu costuri crescute la energie dar și cu impredictibilitatea furnizării energiei electrice în Europa, va fi una dificilă. Federația Patronatelor din Industria Ospitalității vine cu un îndrumar pentru administratorii de restaurante ce își doresc să își eficientizeze consumul de energie.

Federația Patronatelor din Industria Ospitalității reprezintă interesele unui număr operatori din industria ospitalității din toată țara. FPIOR este dedicată creării unei comunități de profesioniști care să găseașcă și să implementeze cele mai bune soluții pentru industria ospitalității, nu doar apărându-i interesele în discuțiile cu autoritățile dar și creând noi oportunități și platforme pentru ca jucătorii din industrie să fie mai eficienți și să ofere produse și servicii de cea mai înaltă calitate utilizatorului final. Membrii Federației Patronatelor din Industria Ospitalității sunt patronatele locale HORETIM Timișoara, Organizația patronală Horeca Transilvania (Cluj), Resto Constanța, Asociația Horeca Oltenia, Asociația HoReCa Bacău, Asociația Patronală Horeca Argeș, Asociația Ospitalității Bihor, Hore Ca’N Maramu (Maramureș), Asociația HORECA Sibiu şi Organizaţia Patronală a Cârciumarilor Braşoveni, Hore Ca’n Maramu’, Horeca Sibiu, Asociatia Patronala Costinesti, Asociatia Patronala Eforia Turistica, Asociatia Patronala a Turismului din Delta Dunarii, Asociatia Patronala a Operatorilor de Plaje Mamaia Nord-Navodari.

Recommended Posts